ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Meserret İnel İlkokulu

No water; No life!..

No Water;No Life!..

2-B sınıfı öğretmenimiz Rümeysa ULUSOY'un kuruculuğunu üstlendiği uluslararası eTwinning projemizde okul müdür yardımcımız Murat DALGIÇ ve 2-D sınıf öğretmenimiz Serap GÜLLÜOĞLU'da yer alıyor.

Bu projemizde suyun önemini ve kullanım şekillerini çocuklarımıza anlatmaya çalışacağız.

Suyun bir hayat kaynağı olduğunu ve ona sahip çıkmaları gerektiğini, suyun olmadığı yerde yaşamında olamayacağını kavrayacakları güzel bir proje çalışması yürütecek olan öğretmenlerimiz Türkiye'den ve farklı ülkelerden yabancı ortakların da olduğu bir projede yer alacaklardır.

Çocuklar çok küçük yaşlardan itibaren suyun öneminin farkında olmalıdır.

Yaşamın vazgeçilemeyen maddelerinden biri olan suyun gelecek nesillere aktarılması gerektiği gibi, içinde bulunduğumuz döneminde en önemli konularından hatta sorunlarından biridir.

18-01-202418-01-2024

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 11:08 - Görüntülenme: 70