ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Meserret İnel İlkokulu

There is Maths, No Problem!

Eğlenceli Matematik Etkinlikleri Başlıyorrrr!..

3-H sınıfı öğretmenimiz Canan DOĞAN'IN Azerbaycanlı ortağı Aynure YÜZBAY ile kuruculuğunu yaptığı ''There is Maths, No Problem!'' adlı eTwinning projemizde okul müdür yardımcımız Murat DALGIÇ'IN yanı sıra Türkiye'nin farklı illerinden öğretmenlerin ve öğrencilerin yer aldığı projemiz başlamıştır.

There is Maths, No Problem!

Proje Hakkında

21. yüzyıl dijital yetkinliklerin üzerine çıkabilmek ve yeni teknolojilerle tümleşik, öğrenci merkezli etkinliklerle matematik becerilerini geliştiren, matematiği bir problem olarak görmekten çıkarıp, eğlenceli ve aktif bir süreç içerisinde akran öğrenmesini destekleyen proje tabanlı bir çalışma olacaktır. Matematik öğretim programlarının farklılaştırılmış eğitim metodlarıyla hem sınıfta hem de dışarda işlendiği etkinliklerin yer aldığı kaynak bir proje olmasını hedeflemekteyiz.

14-03-2024

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 09:47 - Görüntülenme: 38